Haagdal

Met een warm onthaal, een gezellig restaurant en fijne kamers maakt het WZC Haagwinde het aangenaam vertoeven voor inwoners en personeel. Kleurkeuzes zijn beide functioneel en esthetisch, modern en zacht.

Cafsaf

Geen nieuw café maar een totale make-over!

Café Safir werd van zijn oude huid ontdaan en kreeg een heel nieuw interieur. De beschikbare ruimte is zodanig ingericht dat je er graag vertoefd voor een lichte lunch, vrolijk aperitief of gezellig feestje.

En zo heeft elke ruimte zijn eigen sfeer, met de stalen constructies die het geheel vormen.

 

Gemasse

Een warm onthaal in dit vernieuwde gemeentehuis, daar zorgen de medewerkers voor.
Wij zorgden voor de warme omgeving door modern meubilair op maat in een combinatie van hout- en lakafwerking.

Niet alleen het onthaal en de ontvangstdesks werden aangepakt, ook de kantoren, vergaderruimtes en keuken kregen een make-over.

  • Ontwerp: Ark architecten
  • Fotografie: Bram Tack

Terkim

Een gezellige en huiselijke sfeer met een mooie dosis aan opgewekte kleuren. Vanuit deze optiek vertrokken de architecten om het woonzorgcentrum Ter Kimme in te richten.
Elke afdeling heeft zijn eigen kleuraccenten en met gezellige zithoekjes kunnen bewoners op een ongedwongen manier elkaar ontmoeten.

Loopan

The Loop is een Retail Experience Technology Center waar de nieuwste snufjes in winkelen en winkelbeleving worden getoond en gedemonstreerd. Het hoe, wat en wanneer in shoppen is de business van RetailDetail.
De aankleding en afwerking van The Loop is ònze specialiteit: vloeren en muren kregen een Veldeman-touch…

Cinalb

Cinema Albert, een begrip in Dendermonde. Hier komt u vooral om naar het grote scherm te kijken. Maar voor het licht uitgaat, moet u ook even op het fraaie interieur letten. De afwerking in hout, de schilderwerken, het tapijt… een productie van Veldeman. U zit hier goed!

Decorhey

Een uitdaging om een handelszaak in interieurafwerking van een nieuwe vloer en een nieuw laagje verf te voorzien. De uitgestalde producten zijn reeds kleurrijk en dié moeten in het oog springen natuurlijk.

Het decor moest daarom wat ingetogen – neutraal – overkomen. We slaagden erin om klanten een warm en cosy gevoel te geven én hen te inspireren, zodat ze zin krijgen om hun eigen interieur aan te pakken.

Kouban

Wie hier werkt, voelt volgens ons elk moment de “weldaad” van deze klassevolle architectuur. We hebben geprobeerd – en we zijn er volgens onze bescheiden mening ook in geslaagd – om het delicate interieur van dit beschermde gebouw de nieuwe afwerking te geven die het verdient. Met fijne materialen en texturen, en uiteraard met vakmanschap!

Apomar

Een huis met doorzichten links en rechts,  onder en boven, binnen en buiten. U ziet nooit alle ruimtes tegelijk, maar door de openheid is het hier echt prettig toeven. Veldeman stond garant voor de schilderwerken van het interieur. Mooie opdracht!

Lebbeho

Van een karaktervol pand gesproken! De vloeren, de lambrizeringen, de ornamenten, de moulures… heerlijk authentiek! Wat een klasse.

We hebben een nieuw laagje behang aangebracht, geheel in de stijl van de woning maar toch hedendaags. De ornamenten zijn met zorg aangepakt door onze vaklui! Dit is stielkennis…

Tzetw

We speelden een beetje met texturen en dessins in deze winkel. U kan dat in een woonhuis ook toepassen, maar in een winkel – waar men minder lang verblijft dan thuis – konden we écht voluit gaan. We zorgden voor evenwicht tussen “effen” en tegels met de retrotekeningen. Ook in het behangpapier zit een knipoogje naar vroeger.
En tegelijk is het een hypermodern interieur geworden!

Zacrep

Een huis met een opmerkelijke architectuur. De crepi afwerking was ondertussen aan een nieuw laagje toe. Wij herschilderden de gevel, zodat hij er weer nieuw en fris uitziet.
We maakten van de gelegenheid gebruik om er een extra beschermende laag aan toe te voegen, zodat de muren minder onderhevig zijn aan de weersomstandigheden en het wit dus langer wit blijft…