Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

11/09/2019

Fotobehang voor wzc Dunecluze

De bewoners van WZC Dunecluze genieten van duin en strand.

Lees meer

Welkom bij Veldeman bvba

Bij ons kan u terecht voor alles wat uw huis tot een thuis maakt, voor een woning die past bij uw smaak. Wij stoppen graag persoonlijkheid en karakter in elke woning. “Wat kunnen we voor u doen?”

Meer dan een halve eeuw topkwaliteit

Wat verwacht u van de afwerking van uw woning? Terecht gaat u voor topkwaliteit, want alleen dat geeft echt voldoening. Bij Veldeman zetten we ons al tientallen jaren in om uw interieurdromen waar te maken. Het doet ons veel plezier dat al vele jaren mensen hun woning toevertrouwen aan ons. Wilt u dat wij ook uw woning karakter geven?

Schilderwerken, decoratie, maatmeubilair en totale renovaties

Wij zijn uw partner voor alles wat uw woning doet stralen. Ook voor totale renovaties zit u goed bij Veldeman. Daarbij komt u als klant altijd op de eerste plaats, want wij willen dat u zich helemaal thuis voelt in uw woning. Onze ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat wij keer op keer in dat opzet slagen.

Sinds de start…

in 1960 ‘onder de kerktoren’ is Veldeman uitgegroeid tot een familiebedrijf met 90 medewerkers. Dat is een hele evolutie… maar onze passie voor topkwaliteit zal nooit veranderen. Pas als u vindt dat het resultaat perfect is, zijn wij tevreden.

Wij hebben alles in huis

Kijk naar uw woning, en u ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kan u terecht voor alle schilderwerken, decoratie en maatmeubilair. Zelfs totale renovaties brengen wij voor u tot een goed einde, zonder zorgen.

Bij Veldeman komen esthetiek en vakmanschap samen. Op die manier bieden wij u telkens opnieuw een topresultaat. Fris kleurtje, knappe gordijnen, smaakvolle keuken, …  Bij Veldeman hebben wij alles in huis om uw woning karakter te geven en te laten stralen. Bovendien zijn wij een partner die meedenkt en uw karakter probeert aan te voelen. Kortom: Veldeman… dat is pas thuiskomen.